logo
RNTV Live

Ploieșteanul David Petre, campion balcanic la judo

judo-2
Ștefan Petre

La finele săptămânii trecute, sportivii secției de judo a CSM-CFR-CSŞ Ploieşti au obținut două medalii importante la Podgorica, în Muntenegru.

David Petre a câștigat Campionatele Balcanice de Judo pentru Juniori 4 – „U15”, desfăşurate în perioada 26-28 mai la Podgorica (Muntenegru), la categoria de greutate „55 kg”! Cu patru victorii, la Maxim Kountos (Grecia), Lazar Erakovic (Muntenegru), Martin Lucev (Muntenegru) şi, în finală, la Maxim Sandu (Republica Moldova), Petre a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Și Isabel Neagu (57 kg) a obținut o medalie în Muntenegru, de această dată de bronz. Ea le-a învins pe Magdalena Velichkova (Bulgaria) şi Ana Simanic (Bosnia), a pierdut în semifinală la Elitsa Todorova (Bulgaria), pentru ca, în lupta pentru locul al 3-lea, să treacă de Maria Rusu (Repulbica Moldova).

Iasmin Tomescu (48 kg), și ea venită din partea CSM-CFR-CSŞ Ploieşti în delegația României, a învins-o în primul tur pe Eleni Provatari (Grecia), dar a pierdut apoi în faţa Aleksandrei Shileva (Bulgaria).

La competiţia din Podgorica au participat 346 de sportivi din 9 ţări: Albania, Bulgaria, Grecia, Kosovo, Macedonia de Nord, Muntenegru, Republica Moldova şi România.

Sursă: CSM Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor