logo
RNTV Live

Ploieșteanul care a reușit să revoluționeze inteligența artificială/ VIDEO

Theo Tănăsescu

Ploieșteanul care a reușit să revoluționeze inteligența artificială

Mihai Raneti este ploieșteanul care a reușit să revoluționeze inteligența artificială. Alături de echipa sa a reușit să creeze neuroni artificiali. Compania lui Mihai Raneti produce un procesor dedicat securității cibernetice prin îmbinarea în hardware a unor algoritmi de inteligență artificială.

Ploieșteanul care a reușit să revoluționeze inteligența artificială

Mihai Raneti este fondatorul CyberSwarm, Inc, una dintre cele mai promițătoare companii românești. Ploieșteanul s-a remarcat prin o serie de invenții, printre ele se numără și neuronii artificiali hardware, capabili să învețe. Compania deținută de Mihai produce un procesor dedicat securității cibernetice prin îmbinarea în hardware a unor algoritmi de inteligență artificială. Acesta folosește conceptul “cyber deception”, o tehnologie prin care un software sau hardware simulează comportamentul altor dispozitive.

Mihai are un parteneriat cu un institut de cercetare, fiind prima companie din România din ultimii 20 de ani care a reușit să ducă cercetarea în industrie. Lucrează cu doctori specializați în fizică, fizică materialelor, matematică și chimie.

Într-o lume în care aplicațiile de inteligență artificială devin din ce în ce mai răspândite, această tehnologie promite să revoluționeze nu doar securitatea cibernetică, ci și felul în care ne raportam la tehnologie.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor