logo
RNTV Live

Ploieștean specializat în furturi, internat de urgență fără voia sa

A căutat-o cu lumânarea. Este incredibil de ce a ajuns un prahovean să fie arestat preventiv
Mihai Constantinescu

Ploieștean specializat în furturi, internat de urgență fără voia sa

Ieri., polițiștii din cadrul Biroului de Combatere a Furturilor din Locuință Ploiești au identificat și depistat un bărbat în vârstă de 34 de ani, din municipiu, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt.

În fapt, în perioada 16 – 17 decembrie 2022, bărbatul în cauză ar fi sustras dintr-un imobil patru harduri, precum și suma de 900 de lei.

Din verificări, a rezultat faptul că bărbatul ar mai fi comis alte patru infracțiuni de distrugere în formă continuată, furt, respectiv lovirea sau alte violențe pe raza de competență a Secției nr.4 de Poliție Ploiești.

Astfel, în vederea administrării probatoriului, ieri, polițiștii din cadrul Biroului de Combatere a Furturilor din Locuință au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la domiciliul bărbatului în cauză.

Ca urmare a îndoielilor existente privind discernământului bărbatului, față de acesta a fost luată măsura internării nevoluntare în vederea stabilirii cu exactitate a acestui aspect.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor