logo
RNTV Live

Ploieştean de 65 de ani bănuit că ar deține ilegal arme și muniții letale. Percheziţii/ FOTO

arme și muniții letale
Mihai Constantinescu

Ploieştean de 65 de ani bănuit că ar deține ilegal arme și muniții letale. Percheziţii/ FOTO

Oamneii legii au efectuat astăzi o percheziţie domiciliară în cadrul unui dosar penal ce are ca obiect săvârșirea infracțiunilor de contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

Polițiștii au vizat documentarea activității unui bărbat, de 65 de ani, din Ploiești. Acesta era  bănuit că ar deține ilegal arme și muniții letale. Bănuielile s-a adeverit pentru că la domiciliul bărbatului au fost descoperite trei pistoale, un revolver, 613 cartușe și 1.000 de proiectile metalice.

Armele și munițiile au fost ridicate în vederea efectuării constatărilor criminalistice, urmând a se dispune cu privire la confiscarea acestora.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, anunţă reărezentanţii IJP Prahova.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/gol-pusca-in-centrul-ploiestiului-dupa-un-scandal-monstru-intre-mai-multi-barbati/?fbclid=IwAR0BP1tnWZcJcTpAdCxuEVKthIs-UGOtvdWYkGOtvLhrIXN_m9IY9KOxJc0

Pentru mai multe ştiri,vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor