logo
RNTV Live

Ploieștean arestat preventiv pentru 30 de zile după ce și-a bătut consoarta

sursa foto Publika.md
Mihai Constantinescu

Ploieștean arestat preventiv pentru 30 de zile după ce și-a bătut consoarta. Agresiunea s-a petrecut în week-end. Femeia bătută, de 52 de ani, a cert ajutorul oamneilor legii care au intervenit imediat.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă, stabilindu-se că între cei doi a izbucnit un conflict spontan pe fondul consumului de băuturi alcoolice, care ulterior a degenerat.

Femeia ar fi fost agresată de bărbat, provocându-i o rană la nivelul capului, necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii au procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, rezultând faptul că există risc iminent, în acest context fiind emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului prin care este obligat să păstreze o distanță minimă de 100 de metri de femeie, precum și fața de locuința acesteia din municipiu.

În baza probatoriului administrat, față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar ulterior, față de acesta a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor