logo
RNTV Live

ANM: ploi abundente până sâmbătă. La munte,viscol

Prahova este sub COD GALBEN de vânt. Rafalele vor atinge 60 de kilometri pe oră. Vezi ce zone din Prahova sunt vizate
Mihai Constantinescu

ANM a anunţat ploi abundente până sâmbătă. Potrivit informării ANM, aceste ploi abundente vor fi mai însemnate cantitativ îndeosebi în sud-vest, precum și în zonele montane și submontane, unde se vor acumula peste 25…35 l/mp.

Ploi abundente până în week-end

Vor predomina ploile, iar în noaptea de vineri spre sâmbătă (8/9 ianuarie), precipitațiile vor fi mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, cu precădere în zona deluroasă a Olteniei, Munteniei și local în Transilvania și Moldova.


La munte, pe tot parcursul intervalului, temporar va ninge și se va depune strat nou de zăpadă.

Vântul va avea intensificări cu precădere în zonele montane, iar local și temporar și în celelalte regiuni, în general, cu viteze de 40…60 km/h.

Notă: Până la începutul săptămânii viitoare, temporar vor mai fi precipitații mai ales în jumătatea de sud a țării și la munte.

Atenţionare Cod galben

Totodată, meteorologii au emis o atenţionare Cod galben, valabilă de miercuri, de la ora 18.00, până joi, la ora 10.00. Judeşele vizate:Braşov, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Sibiu, Vâlcea, Alba, Hunedoara, Gorj şi Caraş-Severin.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/bebelus-desfigurat-in-bataie-de…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/splcep-ploiesti-program/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/splcep-ploiesti-program/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/persoane-banuite-de-proxenetism-2/

Pentru mai multe ştiri, vizitaşi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor