logo
RNTV Live

Ploaia torențială nu a oprit distracția de la munte, de Rusalii/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Ploaia torențială nu a oprit distracția de la munte, de Rusalii.

La munte turistii au fentat weekend ul printre picaturi. Cand nu a plouat, s-au plimbat in voie prin statiuni, iar cand vremea nu a tinut cu ei s-au retras in hoteluri si pensiuni. Unele unitati de cazare si-au intampinat oaspetii cu piscina incalzita, jacuzzi ori sauna. Iar unde nu s-a putut, oamenii s-au adapostit in restaurante. Pe o ploaie torentiala au fost zeci de vizitatori si la Castelul Peles.

Ploaia torențială nu a oprit distracția de la munte, de Rusalii

Ziua a inceput in trafic, unde totusi turistii care au ales racoarea muntilor in minivacanta de Rusalii nu au mai asteptat in cozi kilometrice. Apoi usor, usor s-au cazat si au luat-o la pas prin statiuni. In Sinaia oamenii nu s-au lasat prea repede dusi nici cand ploaia si-a facut simtita prezenta.

Doar ca la un moment dat, vremea a fost de neinduplecat asa ca distractia din statiune s-a mutat in unitatile de cazare. Aici turistii au dat hainele pe costumul de baie si au sarit direct in piscine.

Si la Castelul Peles a fost aglomeratie. Pe o ploaie torentiala mai multe grupuri de copii veniti in excursie au asteptat sa viziteze cunoscutul muzeu.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor