logo
RNTV Live

Ploaia torențială nu a oprit distracția de la munte, de Rusalii/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Ploaia torențială nu a oprit distracția de la munte, de Rusalii.

La munte turistii au fentat weekend ul printre picaturi. Cand nu a plouat, s-au plimbat in voie prin statiuni, iar cand vremea nu a tinut cu ei s-au retras in hoteluri si pensiuni. Unele unitati de cazare si-au intampinat oaspetii cu piscina incalzita, jacuzzi ori sauna. Iar unde nu s-a putut, oamenii s-au adapostit in restaurante. Pe o ploaie torentiala au fost zeci de vizitatori si la Castelul Peles.

Ploaia torențială nu a oprit distracția de la munte, de Rusalii

Ziua a inceput in trafic, unde totusi turistii care au ales racoarea muntilor in minivacanta de Rusalii nu au mai asteptat in cozi kilometrice. Apoi usor, usor s-au cazat si au luat-o la pas prin statiuni. In Sinaia oamenii nu s-au lasat prea repede dusi nici cand ploaia si-a facut simtita prezenta.

Doar ca la un moment dat, vremea a fost de neinduplecat asa ca distractia din statiune s-a mutat in unitatile de cazare. Aici turistii au dat hainele pe costumul de baie si au sarit direct in piscine.

Si la Castelul Peles a fost aglomeratie. Pe o ploaie torentiala mai multe grupuri de copii veniti in excursie au asteptat sa viziteze cunoscutul muzeu.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor