logo
RNTV Live

Ploaia a amânat cu o zi meciul lui Halep la Beijing

ploaie halep beijing
Cristian Anghelescu

Ploaia a amânat cu o zi meciul lui Halep la Beijing

Partidele din cadrul China Open de la Beijing au început, azi, cu o întârziere de patru ore, din cauza ploii.

După victoria din primul tur, 6-3, 3-6, 6-2 în fața lui Alison Riske, Simona Halep trebuia să joace cu o jucătoare împotriva căreia mai jucase de patru ori.

Numai că meciul Simonei cu slovaca Magdalena Rybarykova din turul al doilea al turneului de la Beijing, a fost amânat. Pentru mâine și nu mai devreme de ora 09:30, după ce ploaia a afectat programul jocurilor de astăzi.

Egalitate în meciurile directe

Situația este egală în meciurile directe dintre Halep și Rybarikova. Fiecare dintre cele două jucătoare a câștigat de două ori. Toate întâlnirile acestora s-au disputat pe suprafață hard, așa cum este cazul și de această dată. Ultima oară s-au duelat chiar în acest an, pe 9 august, când Simona a câștigat cu 6-3, 6-4 în turul al doilea de la Rogers Cup, turneu la care Simona Halep s-a oprit în semifinale.

Prin prezența în acest tur secund la Beijing, cele două jucătoare şi-au asigurat un cec de 34.744 dolari şi 65 de puncte WTA.

sursa: digi24

 

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor