logo
RNTV Live

Plecarea lui Messi a făcut PSG să piardă peste 2 milioane de urmăritori pe Instagram

messi psg
Dumitrache Catalina

Peste 2 milioane de utilizatori au dat unfollow pe Instagram clubului Paris Saint-Germain, în ultima săptămână, după anunţul plecării fotbalistului de origine argentiniană Lionel Messi.

Gruparea americană Inter Miami a câştigat 3,7 milioane de urmăritori în aceeaşi perioadă, dat fiind faptul că Messi va semna acolo, potrivit cifrelor insTrack, un instrument de măsurare a audienţei de pe Instagram.

În timp ce până acum PSG avea 69,9 milioane (înainte de ultimul meci din Ligue 1 cu Clermont (2-3) şi ultima apariţie în Franţa a argentinianului, care are 469 de milioane de urmăritori pe Instagram), în momentul de față are 67,8 milioane de urmăritori.

Acum PSG contează pe cele două superstaruri, Kylian Mbappe (104 milioane de abonaţi) şi Neymar (209 milioane).

S-a întâmplat fenomenul opus pentru Inter Miami, care a trecut de la un milion de abonaţi marţi la 4,8 milioane joi.

Messi a închis miercuri cel mai trist capitol din uriaşa lui carieră, doi ani la PSG, în care fotbalistul care a câştigat de şapte ori Balonul de Aur ,,nu a fost fericit”, semnând cu echipa din Major League Soccer (MLS).

Sursă: AGERPRES

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor