logo
RNTV Live

Platformă online a Consiliului Judeţean Prahova pentru cetăţeni. Proiectul a fost deschis

sedinta CJ
Mihai Constantinescu

Proiectul ,,Simplificare administrativă și optimizarea serviciilor pentru cetățeni în județul Prahova, deschis

Platformă online a Consiliului Judeţean Prahova pentru cetăţeni. Proiectul a fost deschis

Proiectul ,,Simplificare administrativă și optimizarea serviciilor pentru cetățeni în județul Prahova” , implementat de Consiliul Județean Prahova a fost deschis. Are ca scop realizarea unui platforme de furnizare online a serviciilor specifice administrației județene, fiind un instrument util de documentare/informare pentru toți prahovenii.

Acesta este finanţat în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă – POCA 2014 – 2020, prin Fondul Social European, Axa prioritara 2: Administrație publică și sistem judiciar accesibile și transparente, Operațiunea: Introducerea de sisteme şi standarde comune în administraţia publică locală, ce optimizează procesele orientate către beneficiari, în concordanţă cu SCAP, fiind implementat de administrația județeană.
Proiectul are o valoare totală de 2.711.077 lei , din care 54.221 lei reprezintă contribuția eligibilă a Consiliului Judeţean Prahova, perioada de implementare fiind de 30 luni.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor