logo
RNTV Live

Planuri pentru weekend? Iată ce spun meteorologii!

gata-cu-zilele-de-primavara-revin-ploile-si-vremea-urata
rnews

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
25.05.2018 ORA 09 – 26.05.2018 ORA 09

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal la această dată, iar ca aspect – în general instabilă, în cursul zilei când, pe arii restrânse, vor fi înnorări temporar accentuate, ploi sub formă de aversă, izolat, și cu carcater torențial și descărcări electrice. În restul timpului, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări, în estul regiunii, dar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade, iar cele minime între 12 și 18 grade.


MUNTE
Cerul va fi variabil cu înnorări temporar accentuate, îndeosebi după-amiaza și seara, când vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de vânt, de scurtă durată. Izolat, vor fi condiții de grindină și de cantități de apă mai însemnate. Valorile termice vor fi apropiate de cele din intervalul precedent.


PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
26.05.2018 ORA 09 – 27.05.2018 ORA 09


Vremea se va menține mai caldă decât în mod normal la această dată, deși majoritatea valorilor termice diurne vor fi ușor mai scăzute decât în intervalul anterior. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 30 de grade, iar cele minime între 12 și 18 grade. Manifestări specifice instabilității atmosferice, respectiv înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și unele intensificări ale vântului, vor fi local în cursul zilei și izolat noaptea. Punctiform, cantitățile de apă pot fi mai însemnate și vor fi condiții de căderi de grindină.

MUNTE 
Cerul va fi variabil cu înnorări temporar mai accentuate, local, averse și descărcări electrice, mai frecvente după-amiaza și seara. Se mențin condiții de grindină și de cantități de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat cu unele întensificări, în timpul ploilor. Temperatura aerului nu va avea variații semnificative, față de cea din intervalul anterior.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
27.05.2018 ORA 09 – 28.05.2018 ORA 09

Temperatura aerului, în ușoară scădere, va avea valori mai apopiate de cele normale la această dată, maxime cuprinse între 22 și 28 de grade și minime între 12 și 16 grade. Cerul va fi variabil cu înnorări temporare, pe parcursul zilei când, vor fi ploi slabe de scurtă durată, trecător posibil și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat.
MUNTE
Cerul va avea înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse și descărcări electrice, dar pe arii restrânse, îndeosebi în cursul zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Regimul termic va fi comparabil cu cel din intervalul precedent.

Comunicat Prefectura Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor