logo
RNTV Live

PIRAT prins de către polițiști în apropiere de Vâlcănești. Cum a fost depistat

actiune politia rutiera lipanesti1
rnews

Prins pentru a doua orară

Un șofer a încercat să profite de greva transportatorilor, așa că s-a gândit să facă niște bani în plus cu mașina din dotare.

Transport ilegal de persoane pe ruta Plopeni – Vâlcănești

Polițiștii l-au tras pe dreapta în apropiere de Vâlcănești. În autoturism erau ase pasageri, care urmau să achite la destinație suma de 4 lei fiecare. Având în vedere faptul că autoturismul respectiv a fost depistat anterior, în zilele de 25 și 26 septembrie, în situații similare, s-a luat măsura reținerii certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu nr. de înmatriculare în vederea suspendării dreptului de utilizare a vehiculului, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional.

Nu este singurul care apelează la astfel de măsuri pentru a-și mări bugetul. Potrivit surselor noastre, pe ruta Ploiești-București circulă zilnic astfel de “pirați” a-i șoselelor care își racolează clienții în apropierea autogărilor .

 

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor