Pinochio este bucureştean. A încercat să se joace cu mintea poliţiştilor prahoveni. Final neaşteptat

sursă foto Antena3
angajare

A minţit şi acum răspunde în faţa legii

Pinochio este bucureştean. A încercat să se joace cu mintea poliţiştilor prahoveni. Final neaşteptat.

A crezut că va scăpa basma curată dar nu a fost aşa. A primit la schimb un dosar penal.

Totul s-a întâmplat în week-end-ul ce tocmai a trecut. Oamenii legii, aflaţi la datorie, au observat în reafic, Buşteni o motocicletă. Conducătorul ei efectuat manevra de depăşire a autovehiculelor oprite în coloană, pe partea dreaptă a acestora, pe sensul de mers Braşov către Ploieşti.

Polițiștii au pornit semnalele luminoase şi acustice ale autospecialei şi au plecat în urmărirea acestuia. Au efectuat  somaţii prin sistemul portavoce al autospecialei, însă motociclistul a refuzat să oprească. La scurt timp l-au prins. Cei doi au fost duşi la poliţie.

Acolo au constatat că au dat peste un adevărat Pinochio. Conducătorul vehiculului nu a putut prezenta documentele personale şi ale motocicletei. A furnizat în schimb date de stare civilă false. Oamenii legii însă l-au identificat cât ai zice peşte. Conducătorul era un  bucureștean de 29 de ani.

Din verificări a rezultat că motocicleta este proprietatea acestuia şi că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. S-a procedat la testarea alcoolscop, rezultatul fiind negativ, anunţă IJP Prahova

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis.

Vezi şi https://republikanews.ro/videoperchezitii-cu-surprize-in-casele-hotilor-din-lapos-au-fost-gasite-inclusiv-arme/

Foto cu carater ilustrativ

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here