logo
RNTV Live

Pilotul Cezar Osiceanu a explicat care sunt alimentele care nu trebuie consumate înainte de călătoria cu avionul.

iata-spune-nu-scaunul-liber-in-avion
Theo Tănăsescu

Înainte de o călătorie cu avionul unul dintre cele mai importante aspecte este alimentația corectă.

„Haideți să vorbim și despre alimentația pasagerului. Până în pandemie, companiile de linie se lăudau cu meniurile și băuturile de tot felul oferite la bord, iar cele low cost cu o pizza, la destinație, pe banii… pasagerului bineînțeles. Pandemia a scos complet alimentația la bordul curselor, oferind doar apă, ceai și cafea. 

De la începutul anului 2022 însă, o serie de companii de linie au reînceput să ofere meniuri copioase pasagerilor. Este bine de știut că nu este bine să mâncam alimente fermentabile cu minimum 12 ore înainte de ora de prezentare la aeroport. De asemenea, nu este bine să mâncam sărat cu minimum 12 ore înainte de ora de prezentare la aeroport, în special dacă vom călători cu companii low cost”, a spus pilotul Cezar Osiceanu.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aici:Alimentele care nu trebuie consumate cu 12 ore înainte de călătoria cu avionul. Pilot: ”În special dacă vom călători cu o companie low cost!” (antena3.ro)

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor