Chiar și cu creșterea prețului abonamentelor și reducerea personalului, Spotify continuă să înregistreze pierderi financiare!

În ultimul trimestru, platforma de streaming social Spotify a înregistrat o creștere a veniturilor, dar totuși înregistrează pierderi financiare.

În ultimul trimestru al anului trecut, Spotify a înregistrat venituri de 3,7 miliarde de euro, în creștere cu 16% față de aceeași perioadă din 2022. Cu toate acestea, compania a raportat o pierdere de 75 de milioane de euro în aceeași perioadă. Pe tot parcursul anului 2023, Spotify a înregistrat pierderi în valoare de 532 de milioane de euro. Aceste pierderi au survenit în ciuda eforturilor de reducere a costurilor, într-un an în care Spotify a majorat prețurile abonamentelor în multe țări și a efectuat disponibilizări.

Platforma de streaming are acum 602 milioane de utilizatori, înregistrând o creștere cu 5%, depășind pentru prima dată acest prag. Numărul utilizatorilor plătitori a crescut cu 4%, ajungând la 236 de milioane.

Pe tot parcursul anului trecut, Spotify a atrăgut 113 milioane de utilizatori noi, dintre care 31 de milioane au optat pentru unul dintre abonamente.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *