logo
RNTV Live

Piedone anunță o decizie fermă: Nu voi avea discuții cu niciun jurnalist în următoarele două săptămâni

piedone
Theo Tănăsescu

Candidatul independent la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a transmis un mesaj adresat jurnaliștilor prin intermediul Facebook.


„Stimați jurnaliști, muncesc așa cum m-au învățat cetățenii în ultimii 32 de ani:

CU RESPECT pentru comunitatea care m-a ales să-i reprezint interesele! Sunt prezent mereu între cetățeni, discut mereu cu cetățenii și caut mereu să rezolv problemele și dorințele semnalate de cetățeni!

Am decis, așa cum știți, să candidez la funcția de Primar General al Municipiului București! Știu ce am de făcut pentru oraș și pentru cetățenii săi! Cunosc problemele acute și cunosc rezolvările!

Piedone: „Concep Planul pentru București”

Împreună cu un grup de specialiști din diverse domenii de activitate, concepem deja “Planul de lucru pentru București“! La vremea potrivită, îl vom prezenta cetățenilor și ne vom angaja să-l implementăm ca atare în folosul Bucureștiului și al țării!

Cu respect vă scriu aceste rânduri și vă anunț că în următoarele două săptămâni NU voi dialoga cu niciun jurnalist, indiferent de tema abordată!

După prima decadă a lunii viitoare, voi da curs tuturor invitațiilor, voi fi la dispoziția tuturor jurnaliștilor și voi răspunde tuturor întrebărilor care îmi vor fi adresate!”, a scris Piedone pe pagina sa de socializare.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor