logo
RNTV Live

Petrotel Lukoil Ploiești lansează concursul de proiecte socio-culturale în România

lukoil
Oana Stoica

Petrotel Lukoil Ploiești lansează concursul de proiecte socio-culturale în România.

Petrotel Lukoil Ploiești și Lukoil România demarează concursul de proiecte destinat organizațiilor publice care își doresc să se implice în dezvoltarea comunității.

Este vorba despre un concurs desfasurat pe tot teritoriul Romaniei, la care pot participa entitati de tipul organizatiilor non-comerciale si neguvernamentale, organizatii publice din domeniul culturii si educatiei.

Societatea Grupului LUKOIL organizeaza si desfasoara actualul Concurs, in ansamblul numeroaselor activitati si evenimente derulate in domeniul responsabilitatii sociale corporatiste de-a lungul anilor.

Rafinaria PETROTEL-LUKOIL si LUKOIL ROMANIA sunt promotori activi ai dezvoltarii durabile si ai activitatilor sustenabile, fiind parteneri activi in cadrul comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.

Întreaga documentație pentru înscrierea în concurs poate fi consultată aici: https://cciph.ro/2019/08/concurs-de-proiecte-sociale-si-culturale-ale-pao-lukoil-in-romania/. 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor