Sursă foto: FC Petrolul Ploiești

Petrolul încheie la Iași seria meciurilor cu echipele nou-promovate, iar echipa lui Florin Pîrvu speră acum să regăsească drumul spre victorie, după ce a bifat trei remize și o înfrângere în ultimele patru etape.

Meciul dintre Politehnica și Petrolul se va disputa mâine, de la ora 18:00, pe stadionul „Emil Alexandrescu” din Copou.

Ne dorim să câștigăm, să întrerupem această serie fără victorie și să obținem cât de mult posibil din cele două partide pe care le mai avem de disputat până la întreruperea campionatului, cu Politehnica și, apoi, cu UTA, acasă. Dar, vorbind despre primul meci, pot să spun că vom întâlni o echipă care are un moral foarte bun, pentru că vine după o victorie în ultimul joc, obținută la Voluntari, și, cu siguranță, vom avea o misiune dificilă. Chiar dacă Politehnica n-a câștigat, până acum, pe teren propriu, faptul că s-a impus cu Farul și cu Voluntari în acest sezon spune ceva și cred că va fi o „nucă” tare. Dar suntem pregătiți să facem un joc bun și să venim cu puncte de acolo!

Florin Pîrvu, antrenorul Petrolului

Va trebui să iau în calcul faptul că Țicu va fi suspendat, dar sper că nu pentru o perioadă lungă de timp, pentru că toată lumea a căzut de acord că nu a fost cu intenție faultul lui la Dragoș Iancu.  Este un jucător foarte important pentru noi, așa încât trebuie să fiu pregătit să punem pe cineva în poziția ocupată de el, să putem alinia un 11 competitiv. Apoi, Petrovic încă nu este refăcut după accidentarea din cauza căreia a ratat ultimele meciuri și va absenta și de această dată. Cât despre Billel Omrani, el a început antrenamentele cu noi, însă trebuie să avem răbdare și sper să-l vedem pe teren după pauza pentru echipele naționale, undeva spre sfârșitul lunii octombrie.

Florin Pîrvu

În schimb, a revenit în lot fundașul central Marian Huja, care a bifat miercuri, la Pecica, primele sale minute pe teren după o lungă perioadă de inactivitate:

„Nu am avut emoții când am intrat pe teren! Eram în superioritate numerică și m-am gândit doar că trebuie să ajut echipa să câștige meciul. Nu m-am gândit nici la accidentare, ci doar că sunt acolo și trebuie să-mi fac treaba, ca întotdeauna!”

Imediat după operație mi-am spus că nu o să fiu o victimă, ci că o să atac situația! Și parcă timpul a trecut repede, am revenit alături de colegii mei, m-am întors și pe teren, așa încât vreau să uit ce a fost, să muncesc și să fiu mai bun decât înainte!

Marian Huja

Delegația Petrolului va pleca spre Iași în această după-amiază, pe calea aerului, iar revenirea acasă se va produce în cursul zilei de marți.

Întâlnirea din Copou va începe la ora 18.00 și va fi condusă de către o brigadă ce îi va avea în componență pe Viorel Nicușor Flueran (Craiova) – Valentin Avram (București) și Marius Ionuț Bobe (București). Rezervă: Ovidiu Robu (Chitila). Arbitru VAR: Sebastian Colțescu (București). Arbitru AVAR: Alexandru Filip (Constanța).

Sursă: FC Petrolul Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *