Sursă foto: FC Petrolul Ploiești

Meciul de debut din actuala ediție a Cupei României, disputat miercuri pe terenul formației de Liga a III-a Progresul Pecica, a fost gazda câtorva evenimente demne de consemnat.

Poate cel mai așteptat moment de către fanii „lupilor” a fost revenirea lui Marian Huja (24 ani) pe gazon, puternicul fundaș central fiind acum recuperat 100% după accidentarea la genunchi suferită la începutul lui 2023.

Stoperul disputase ultimul meci oficial pe 18 decembrie 2022, în campionat, cu FCU 1948 Craiova, iar trei săptămâni mai târziu, evoluase într-un joc amical susținut de „lupi” în cantonamentul din Antalya, cu azerii de la PCF Touran Tovuz, s-a accidentat grav, suportând, ulterior, o operație a ligamentelor încrucișate.

Tot miercuri, fotbaliștii Mihai Eșanu (25 ani), Denis Radu (20 de ani) și David Vraciu (21 de ani) au îmbrăcat pentru prima dată, într-un joc oficial al echipei de seniori, tricoul Petrolului! Eșanu și Radu au intrat ca titulari și au evoluat până la final, în vreme ce Vraciu a intrat pe teren în minutul 81, înlocuindu-l pe Diomande.

Sursă: FC Petrolul Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *