logo
RNTV Live

PETROLUL – Schimbări în programul jocurilor din Turcia

petrolul
Oana Stoica

Petroliștii au intrat în cea de-a doua săptămână a cantonamentului de la Kartepe, aflându-se, astfel, pe ultima sută de metri a pregătirilor înainte de revenirea în țară.

Duminică, elevii lui Nicolae Constantin au avut parte de o jumătate de zi liberă, pentru ca, de astăzi, să revină la programul cu două antrenamente.

Partea finală a stagiului din Turcia va cuprinde și două jocuri-test, intervenind, însă, unele modificări în programul anunțat inițial.

Astfel, meciul cu Al Markhiya SC Doha, formație nou-promovată în prima ligă din Qatar, ce ar fi trebuit să se dispute în această seară, a fost reprogramat pentru data de 29 iunie, în vreme ce testul cu Al Shamal SC, din 30 iunie, a picat definitiv, fiind înlocuit cu unul ce se va juca, tot la acea data, în compania unei formații turce de eșalon inferior, Darica Genclerbirligi.

Echipa noastră va reveni acasă vineri, 1 iulie, iar până la startul Ligii 1 (16 iulie) va mai disputa două partide de verificare , cu Farul Constanța (6 iulie) și, trei zile mai târziu, cu un adversar ce va fi stabilit și în funcție de tragerea la sorți a meciurilor din debutul campionatului.

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor