logo
RNTV Live

Petrolul s-a calificat… dar numai la lumina reflectoarelor!

petrolul - titu
Cristian Anghelescu

Petrolul s-a calificat… dar numai la lumina reflectoarelor!

Debutul oficial pe “Ilie Oană” i-a adus Petrolului, în competiția KO, pe CS Urban Titu. O echipă dâmbovițeană care retrogradase în sezonul trecut dar care va continua în eșalonul trei grație eliberării unui loc.

Meciul a debutat exact așa cum se așteptau fanii “lupilor”. Cu mingi ghidate către poarta lui Popa și cu o primă mare ocazie în minutul 11. Atunci, beneficiar al unei centrări de calitate venită de la Velisar, Lambru a reluat mingea slab, de la 6 metri, exact în brațele portarului!

După alte 7 minute, în urma centrării lui Cl. Tudor, atât Arnăutu cât și Puchea și Lambru au ratat întâlnirea cu mingea de gol!

În minutul 26, din colțul careului mic, Gheorghe a șutat cu pământul, mingea fiind scoasă de Popa chiar din vinclu!

Cu cinci minute înainte de finalul primei reprize, Arnăutu a reluat mingea centrată de Olaru, cu capul, razant cu bara stângă! Iar în minutul de prelungire arătat, Lambru a șutat cu ochii închiși, de la 8 metri, în înaltul peluzei!

Mitanul secund a început în același tempo cu cel al primei reprize. Atacuri în valuri dar… stereotipie în fața porții la prea multele baloane centrate din flancuri!

O mare ocazie de gol s-a înregistrat în minutul 57 atunci când Popescu și Lambru s-au întrecut în a-l lua la țintă pe Popa!

Repriza secundă, repriza golurilor

După alte patru minute, în urma centrării lui Velisar, LAMBRU a fost pe direcția serviciului și a intrat cu mingea în plasă: 1-0! Iar N. POPESCU a majorat diferența cu o boltă de maestru după un serviciu de calitate al lui Chindriș: 2-0!

După această a doua realizare, Lambru (68) a încheiat o cursă impetuoasă cu un șut plasat, de la 16 metri, central.

În minutul 89, la centrarea lui Velisar, portarul Popa a boxat hilar iar mingea a fost aproape de a intra în poartă!

O calificare meritată dar, parcă, prea muncită în compania unei echipe venită să nu se facă de râs…

Casetă

FC Petrolul Ploiești – ACS Urban Titu 2-0 (0-0)

Stadion: “Ilie Oană” Ploiești. Spectatori: circa 3000. Marcatori: Lambru (61), N. Popescu (64)

FC Petrolul: Bolboașă – Olaru (73 Saim), Antoche, Chiriță, Velisar – Chindriș – Lambru, Puchea, Cl. Tudor (cpt), D. Gheorghe (56 N. Popescu) – Arnăutu (78 Vintilă). Antrenor: Octavian Grigore.

ACS Urban Titu: Popa (cpt) – Ștefan (Doncilă), Vlad, Negulescu, Radu – Stăncilă, Stăncuțu (62 Ghica), Dicu, Simion – Ene (65 Ghenu), Cioran. Antrenor: Mihai Dinu.

Cartonașe galbene: Puchea (16), N. Popescu (61), Arnăutu (67), Lambru (77)/ Ștefan (25), Stăncuțu (45), Radu (90)

Au arbitrat: Ana Maria Terteleac (Berceni) – Alexandru Bodolan și Marius Bărbulescu (ambii din București)

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor