logo
RNTV Live

Petrolul Ploiești primește 1,5 milioane lei de la Consiliul Județean Prahova

petrolul_sigla
Dumitrescu Vlad

Vești bune pentru întreaga suflare petrolistă! FC Petrolul Ploiești a câștigat o finanțare neramburasabilă în valore de 1,5 milioane lei  prin programul de finanțare din fondurile publice ale Consiliului Județean Prahova, pentru activităţi nonprofit, în baza Legii nr. 350/2005. Anunțul a fost făcut vineri de consilierul local Dragăș Măchițescu.

”𝐅𝐂 𝐏𝐞𝐭𝐫𝐨𝐥𝐮𝐥 𝐏𝐥𝐨𝐢𝐞𝐬̧𝐭𝐢, 𝐚 𝐜𝐚̂𝐬̧𝐭𝐢𝐠𝐚𝐭 𝐨 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐧𝐭̦𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐞𝐫𝐚𝐦𝐛𝐮𝐫𝐬𝐚𝐛𝐢𝐥𝐚̆ 𝐝𝐞 𝟏.𝟓𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐥𝐞𝐢 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐞𝐚𝐧 𝐏𝐫𝐚𝐡𝐨𝐯𝐚 𝐢̂𝐧 𝐮𝐫𝐦𝐚̆ 𝐝𝐞𝐩𝐮𝐧𝐞𝐫𝐢𝐢 𝐮𝐧𝐮𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭 𝐜𝐨𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦 𝐋𝐞𝐠𝐢𝐢 𝟑𝟓𝟎/𝟐𝟎𝟎𝟓.

Finanțarea s-a câştigat pe baza proiectului:

“CENTENARUL FOTBALULUI PETROLIST – CLASAREA PE UN LOC ÎN EUROPA LEAGUE IN PLAYOFF-UL SUPERLIGII CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE FOTBAL AL ROMÂNIEI”

Proiectul a fost admis cu un punctaj de 86.8 şi urmează să se semneze contractul de finanțare”, a scris Dragoș Măchițescu pe pagina personală de Facebook.

Totodată, consilierul local PNL a anunțat că au fost actualizați indicatorii tehnico-economici pentru proiectul de investiții ”Reabilitare iluminat nocturnă Stadion Ilie Oană”.

“𝐑𝐞𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐢𝐥𝐮𝐦𝐢𝐧𝐚𝐭 𝐧𝐨𝐜𝐭𝐮𝐫𝐧𝐚̆ 𝐒𝐭𝐚𝐝𝐢𝐨𝐧 𝐈𝐥𝐢𝐞 𝐎𝐚𝐧𝐚̆”!

Săptămâna aceasta s-au actualizat cu unanimitate de voturi în Consiliul Local indicatorii tehnico-economici, valoarea investiției este de 4.607.756 lei.

Descrierea lucrărilor care se vor executa:

-se vor demonta corpurile de iluminat existente, structura de susținere a acestora, cablurile de alimenatre şi tablourile de distribuție existente;

-se vor realiza şi monta 4 tablouri de distribuție şi automatizare iluminat noi, echipate cu aparataj de comandă şi protecție;

-se vor poza circuite noi de alimentare a corpurilor de iluminat, cablurile urmând a fi protejate;

– se vor monta 212 corpuri iluminat noi, cu tehnologie LED, cu putere de 1280W şi 178.000 lm, fiecare corp de iluminat va fi orientat exact cum rezultă din calculul luminotehnic, conform cotelor şi unghiurilor de montaj.

Următorul pas este achiziția serviciilor de execuție şi semnarea contractului”, a mai anunțat consilierul local Dragoș Măchițescu.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor