Sursă foto: FC Petrolul Ploiești

Cu doar două înfrângeri în ultimele nouă partide, Petrolul a adunat suficiente puncte cât să se mențină în zona de play-off a Superligii de fotbal a României. Ca să își păstreze însă poziția, „lupii” trebuie să reînceapă să și câștige, ținând cont că nu au mai câștigat de la meciul cu FCU 1948 Craiova, din etapa a șasea.

Prima ocazie de a regăsi calea spre victorie o reprezintă partida de mâine, cu UTA Arad, ce se va disputa pe „Ilie Oană” de la ora 14.00.

Arădenii nu traversează o perioadă tocmai bună, aflându-se pe antepenultima poziție a ierarhiei, iar Florin Pîrvu și elevii săi sunt hotărâți să nu rateze cele trei puncte în confruntarea din Ploiești.

Venim după o perioadă în care nu am câștigat și ne dorim foarte mult să oprim această serie. UTA a schimbat foarte mulți jucatori, este, practic, o echipă nouă față de sezonul trecut, condusă de unul dintre cei mai buni antrenori din prima ligă, Mircea Rednic. E clar că ne va așteaptă un meci dificil, dar suntem pregătiți, și accentuez lucru acesta, să facem un joc bun și să câștigăm cele trei puncte.

Trebuie să fim lucizi, să avem mai multă personalitate, și aici nu e vorba doar despre atacanți, ci despre toti jucatori din lot. Am demonstrat că putem să fim la un nivel ridicat și am mare încredere că vom face asta și mâine. Fac un apel și către suporteri, pentru că au fost tot timpul alături de noi, au fost extraordinari, și îmi doresc ca și la acest meci să fie prezenți în număr cât mai mare, pentru că avem nevoie de încurajărilor lor!

Florin Pîrvu

La conferința de presă dinaintea meciului cu UTA a participat și un fotbalist de perspectivă din lotul Petrolului, mijlocașul Mihnea Rădulescu.

Ne așteaptă un meci destul de greu. UTA este o echipă peste locul pe care îl arată clasamentul, dar  noi ne-am pregăti foarte bine și vom da 100% ca mâine să luăm cele trei puncte.

Mihnea Rădulescu, care va participa săptămâna viitoare la o acțiune a naționalei U19

Partida FC Petrolul – UTA va începe la ora 14:00. Biletele disponibile online, pe www.entertix.ro, dar și la casa stadionului „Ilie Oană”.

Întâlnirea va fi condusă de o brigadă compusă din Cătălin Popa (Pitești) – Daniel Mitruți (Craiova) și Mircea Orbuleț (București). Rezervă: George Cătălin Găman (Craiova). Arbitru VAR: Kovacs Szabolcs (Carei). Arbitru AVAR: Bogdan Gheorghe (București). Observatori: Ion Cățoi (București) și Florin Hâncu (Brașov).

Sursă: FC Petrolul Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *