Sursă foto: Prosport

Portarii George Gavrilaș și Lukas Zima ar fi semnat pe un an, respectiv 3 ani cu Petrolul Ploiești și ar urma să apere în Superliga României, anunță Prosport.

Goalkeeper-ul român, în vârstă de 32 de ani, a fost campionul României în sezonul 2015-2016, cu Astra lui Șumudică, în sezonul 2015-2016.

Născut la Sighetu Marmației, Gavrilaș a jucat din 2019 la Metaloglobus, unde a fost om de bază în ultimul sezon. Portarul a bifat 120 de minute în returul cu Progresul Spartac, ajutând-o pe Metaloglobus să evite retrogradarea din Liga 2.

Palmaresul lui George Gavrilaș cuprinde șase trofee: campionatul, Cupa României și Supercupa României (de două ori) cu Astra și Cupa României și Supercupa României cu FC Voluntari.

În 2008, pe când juca la Dej, Gavrilaș s-a aflat în atenția gigantului AC Milan. „Nu am sperat niciodată să ajung să mă dorească cineva de la Milan. Știam că sunt veniți ceva antrenori italieni la noi la club, dar nu m-am gândit nicio clipă că o să mă remarce tocmai pe mine” a recunoscut portarul în acea perioadă.

Aceeași publicație sportivă informează că și Lukas Zima, fost portar la Venlo, Genoa (unde a jucat 10 ani) sau Slavia Praga, a semnat pe trei ani cu „lupii”. „Zima este un fotbalist bun, peste nivelul Superligii. Am decis să colaborăm cu Petrolul Ploiești, avem încredere în proiectul lui Marian Copilu”, a declarat Mihai Stan, impresarul portarului.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *