logo
RNTV Live

Petrolul câștigă primul meci cu Pârvu pe bancă

6c95f5dc-c9bf-460a-ae93-7a0e4934a54a
Ștefan Petre

Petrolul Ploiești a învins-o acasă pe Hermannstadt (2-0), în ultimul meci al etapei 25 (duelul nou-promovatelor). „Lupii galbeni” au jucat în 10 mai bine de o jumătate de oră, dar și-au menținut avantajul de două goluri realizat în prima repriză. 

Echipa ploieșteană a obținut astfel prima victorie din 2023, cu noul antrenor Florin Pârvu și cu 3315 oameni în tribune, în fața unei echipe sibiene dărâmate (niciun meci câștigat anul acesta și cu o penalizare de 9 puncte de la FRF, din cauza unor datorii).

La deschiderea scorului, „lupii” galbeni au profitat de greșeala comisă de fundașul central Bejan: Irobiso i-a „furat” balonul și l-a văzut bine pe Jair, pentru 1-0, deși Hermannstadt începuse mai bine.

Al doilea gol a venit tot dintr-o acțiune plecată de la Jair, care l-a obligat pe Letica la o intervenție de senzație, după care Irobiso n-a mai iertat: 2-0, scor la pauză.

Obligat să mute, Măldărășanu (antrenor la Hermannstadt) a renunțat la căpitanul Petrișor Petrescu, în favoarea lui Limaj. Petrolul și-a luat în schimb măsuri defensive, asta până când Irobiso i-a dat planurile peste cap lui Pârvu. Nigerianul a încasat al doilea „galben” într-un duel cu Bejan (57) și i-a condamnat astfel pe coechipieri la o defensivă aproape permanentă, întreruptă când și când de Budescu, notează GSP.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor