Petrolul a anunţat primele două transferuri ale iernii

semnatura Petrolul

Petrolul a anunţat primele două transferuri ale iernii

Petrolul a oficializat primele două transferuri ale iernii. Daniel Cârjan şi Raul Avram sunt jucătorii aduşi de ploieşteni pentru a doua parte a sezonului din Liga a III-a.

cel mai verde complex reziential

Mijlocaşul central ofensiv Cârjan (20 de ani) a fost adus de la Viitorul Domneşti şi este golgheterul Seriei a III-a din Liga a III-a, cu zece reuşite în tur, la egalitate chiar cu atacantul Petrolului, Sergiu Arnăutu.

Fostul căpitan al celor din Domneşti a semnat până în vară cu “găzarii”, cu opţiune de prelungire. Daniel Cârjan este un produs al Sportului Studenţesc.

Un portar, alături de mijlocașul ofensiv

Portarul Raul Avram (24 de ani) a jucat în tur în Liga a II-a, la Ştiinţa Miroslava, unde a fost împrumutat de FC Botoşani.

Fost junior al Gloriei Bistriţa, Avram a mai jucat la FC Bihor şi a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu “lupii galbeni”. El a evoluat pentru Petrolul, în această iarnă, într-un amical cu CS Blejoi.

Petrolul şi-a schimbat şi antrenorul în această iarnă. Fostul “principal” al lui FCM Alexandria, Romulus Ciobanu, i-a luat locul lui Octavian Grigore, care este acum vicepreşedintele clubului.

Ploieştenii sunt primii în clasamentul seriei din Liga a III-a, cu 32 de puncte (zece victorii şi două egaluri în 12 meciuri), două puncte mai mult decât FCM Alexandria şi cinci în faţa Voinţei Turnu Măgurele.

sursa: digisport

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here