Sursă foto: Facebook/ FC Petrolul Ploiești

Datorită evoluțiilor bune avute în victoria contra Universității Craiova, trei fotbaliști de la Petrolul Ploiești și antrenorul echipei au fost incluși în echipa ideală a etapei a 13-a din Superliga de fotbal a României.

Este vorba despre Lucian Dumitriu, Seniko Doua și Gicu Grozav, respectiv tehnicianul Florin Pîrvu.

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 13-a:

PORTAR

Jesus Fernandez (FC Voluntari) – Pentru a doua rundă la rând, portarul ilfovenilor a închis excelent poarta şi a prins „Echipa etapei”.

FUNDAŞI

Seniko Doua (Petrolul Ploiești) – A dominat flancul drept. A contribuit la succesul prahovenilor cu o pasă decisivă.

Ricardinho Miranda (FC Voluntari) – A făcut un joc defensiv foarte bun, contribuind din plin la punctul scos de FC Voluntari în duelul cu liderul clasamentului.

Dragan Lovric (Oţelul Galați) – Din nou, fundaşul croat s-a dovedit a fi ca un zid în faţa atacanţilor adverşi. Este liderul celei mai bune defensive din SuperLiga României.

Lucian Dumitriu (Petrolul Ploiești) – A depus un efort consistent pe toată durata partidei. A făcut perfect ambele faze de joc.

MIJLOCAŞI

Silviu Balaure (FC Hermannstadt) – Trece printr-o perioadă excelentă din cariră. Cu cele două goluri marcate, a ajuns la 20 pe prima scenă din România.

Isnik Alimi (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) – A contribuit cu o dublă la succesul reuşit de covăsneni, venit după o perioadă cu rezultate sub aşteptări.

Baba Alhassan (FC Hermannstadt) – O evoluţie foarte bună la centrul terenului. Şi-a trecut în cont primul gol din acest sezon.

Adnan Aganovic (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) – Introdus la pauză, s-a dovedit a fi o mutare câştigătoare. A marcat rapid şi a fost implicat intens în majoritatea acţiunilor din partea secundă.

ATACANŢI

Funsho Bamgboye (FC Rapid 1923) – Continuă evoluţiile bune în tricoul giuleştenilor, pentru care a marcat primele goluri din acest sezon.

Gheorghe Grozav (Petrolul Ploiești) – A marcat cu o execuţie de fineţe. A fost al 35-lea gol reuşit în 141 de meciuri disputate în principala competiţie internă.

ANTRENORUL ETAPEI

Florin Pîrvu (Petrolul Ploiești – FOTO) – Tehnicianul ploieştenilor a pregătit meciul cu mare atenţie. Petroliştii au blocat sus multe dintre atacurile adversarilor şi au fost periculoşi de fiecare dată când au urcat în atac.

LPF

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *