logo
RNTV Live

Petrolul a câștigat meciul cu Domneștiul la “masa verde”!

FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-SPORTING ROSIORI, LIGA 3 (11.03.2018)
Cristian Anghelescu

Petrolul a câștigat meciul cu Domneștiul la “masa verde”!

Cum se anunțase, meciul de fotbal dintre Viitorul Domnești și Petrolul, restanță contând pentru prima etapă a returului, ar fi trebuit să se dispute marți, 27 martie.

Astăzi, gruparea ilfoveană a înştiinţat Federaţia Română de Fotbal că nu va mai organiza această confruntare şi, implicit, nu se va prezenta la meci. Astfel, Petrolul va câștiga meciul cu scorul de 3-0!

Meciul cu Tunariul se joacă duminică

„Lupii” vor reveni, în această săptămână, pe „Ilie Oană”, pentru partida cu CS Tunari, joc contând pentru etapa a XVII-a a Ligii a III-a, Seria a III-a. Meciul se va juca duminică, 25 martie, începând cu ora 16:00, și va fi preluat în direct de Digisport.

Biletele pentru meciul dintre FC Petrolul şi CS Tunari vor fi puse în vânzare începând de mâine, 20 martie, la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană”, deschisă în fiecare zi, în intervalul orar 09:00 – 16:30. Peţurile tichetelor sunt cele obişnuite:

6 lei peluze;

10 lei Tribuna a II-a;

15 lei Tribuna I;

20 lei Tribuna 0

Echipa națională U-19 joacă pe ”Ilie Oană”

Stabilită, iniţial, pentru ziua de sâmbătă, de la ora 17:00, jocul Petrolului cu Tunariul a fost reprogramat o zi mai târziu la solicitarea Federaţiei Române de Fotbal. Cea care, din cauza vremii nefavorabile, s-a văzut nevoită să mute, de la Buftea pe „Ilie Oană”, partidele pe care le va disputa echipa naţională U-19.

Este vorba despre jocurile din Turul de Elită pentru calificarea la Campionatul European (miercuri, 21 martie, contra Serbiei, şi sâmbătă, 24 martie, cu Suedia, ambele jocuri de la ora 19:00).

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor