logo
RNTV Live

Petroliștii din diaspora strâng bani pentru Spitalul de Pediatrie

326556696_651486850085049_477831407229638596_n
Ștefan Petre

Asociația Diaspora Galben-Albastră vrea să ajute Spitalul de Pediatrie din Ploiești. Fanii Petrolului organizează o licitație pentru un tablou canvas, urmând ca banii obținuți să fie donați în totalitate unității medicale.

Ajutor pentru Spitalul de Pediatrie Ploiești!

Împreună cu Contrast Media Production (Ionuţ Cărbureanu) scoatem la licitație, în scop caritabil, un tablou canvas (dimensiune 60×90 cm) special, banii încasați urmând să fie donați către Spitalul de Pediatrie Ploiești.

Se poate licita doar printr-un comentariu la această postare, suma de start fiind de 500 de lei. Licitația se va încheia vineri, la ora 16:00!

Împreună suntem mai puternici! ????????????????

Asociația Diaspora Galben-Albastră

Următorul meci al echipei Petrolul Ploiești, „acasă” contra celor de la FC Hermannstadt, are de asemenea o însemnătate aparte pentru întreaga comunitate prahoveană. Toți banii obținuți din bilete vor fi donați pentru construcția secției de urgențe a Spitalului de Pediatrie din Ploiești. Mai mult, prezența la meci oferă spectatorilor bilete gratuite la un super-concert caritabil – detalii AICI.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor