logo
RNTV Live

Cristiano Ronaldo, omul

cristiano ronaldo si copilul
Cristian Anghelescu

Cristiano Ronaldo, omul

Atacantul echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, va construi un spital de pediatrie în capitala statului Chile, a anunţat societatea care gestionează interesele jucătorului, conform agenţiei EFE.

Potrivit unui comunicat dat de Brafman & Associates Law Firm din New York, clinica ar urma să fie finalizată în anul 2020.

Internaţionalul portughez, cvintuplu câştigător al Balonului de Aur, va construi spitalul împreună cu un asociat al său, omul de afaceri italian Alessandro Proto.

Vor urma și alte proiecte asemănătoare

Santiago de Chile este primul dintr-o serie de oraşe din America de Sud în care Cristiano Ronaldo şi Alessandro Proto intenţionează să construiască spitale de pediatrie.

În vârstă de 32 de ani, Cristiano Ronaldo a fost pentru al doilea an la rând cel mai bine plătit fotbalist din lume, conform Forbes.

Lusitanul este așteptat și la Ploiești, probabil numai el fiind în stare să facă ceva concret vizând construirea unui spital, de oricare fel ar fi acesta!

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor