logo
RNTV Live

“Petroliști” contra ”petroliști”, în “sferturile” Cupei României

IMG_20170418_131155
Cristian Anghelescu

Astăzi, la o oră după prânz, în sala de conferințe a Petrolului de la stadionul “Ilie Oană”, a avut loc tragerea la sorți contând pentru sferturile de finală ale Cupei României, faza județeană.

Bilele cu echipele introduse în urnă au fost: Petrolul Ploieşti, CS Blejoi, CS Păuleşti, Petrolul Băicoi, Avântul Măneciu, AFC Băneşti-Urleta, AFC Brebu şi CS Măneşti Coada Izvorului. Iar tragerea la sorți în sine a fost făcută de către doi reprezentanți ai mass-media, soluție propusă ad-hoc de către președintele AJF, Silviu Crângașu:

Cum lesne se poate deduce, niciuna dintre combatante nu și-ar fi dorit adversară echipa fanion a județului, Petrolul, nu neapărat judecând după criteriul sportiv cât pentru faptul că, fiind mai slab clasate în ierarhie, în urma unei împerecheri nefericite, ar fi fost obligate să găzduiască jocul în cauză! Iar acest lucru ar fi însemnat, deja, un inconvenient major de vreme ce pregătirea unui astfel de eveniment ar fi destabilizat bugetele, și așa anemice, ale cluburilor aflate în discuție!

Numai că, la locul faptei, s-a hotărât ca echipele să evolueze pe terenuri neutre, banii pentru organizarea evenimentului urmând a fi împărțiți în mod egal!

Cert este că, până la urmă, una dintre echipele din urnă a fost “norocoasă”, Petrolul Băicoi urmând a întâlni în data de 26 aprilie, de la ora 17:00, fruntașa eșalonului județean de elită, Petrolul.

În urma discuțiilor imediate dintre oficialii echipelor Petrolul Ploiești și Petrolul Băicoi, jocul dintre ele va avea loc la baza sportivă Kiru Sport din Ploiești.

Celelalte trei partide rezultate sunt:

Avântul Măneciu – AFC Brebu (terenul de la Blejoi)

CS Mănești – CS Păulești (terenul de la Băicoi)

CS Blejoi – AFC Bănești-Urleta (terenul de la Păulești)

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor