logo
RNTV Live

Petrolişti chemaţi la naţională!

Petrolul
Mihai Constantinescu

Petrolişti chemaţi la naţională! Avem fotbaliști chemați la naționale. Țicu, Pârvulescu si Boțogan joacă sub tricolor. Competițiile au loc în cadrul unor partide internaționale.

Totul are loc în perioada de întrerupere a campionatului. Echipele naționale de seniori, tineret și juniori ale României au programate partide internaționale.

Pe listele selectionerilor  sunt și jucători legitimați la Petrolul Ploiești. Căpitanul Vali Țicu a prins lotul la tineret. Pârvulescu, fundașul dreapta născut în anul 2003  va juca contra Ciprului , la categoria Under 19. Si  mijlocașul Alin Boțogan, va participa, cu Under 18, la un puternic turneu internațional găzduit de țara noastră. Florin Bratu a anunțat lotul pentru acțiunea reprezentativei U21 a României din Spania. Aici tricolorii vor disputa două partide amicale. Naționala care pregătește participarea la EURO 2023, competiția U21 pe care România o găzduiește alături de Georgia, va disputa două jocuri în cantonamentul din cadrul unei baze sportive cunoscute.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/lista-evenimetelor-prahova/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor