logo
RNTV Live

Petrecre de Valentine’s Day, întreruptă de oamenii legii. Sancţiuni usturătoare

petrecere
Mihai Constantinescu

Nu au ţinut cont că suntem în plină pandemie de COVID-19 şi au dat şansă iubirii să se manifeste şi au participat la o petrecre dedicată Valentine’s Day. Acum regretă acest lucru pentru că oamenii legii au intervenit. S-a întâmplat ieri la Bălţeşti, într-un cort special amenajat în spatele unui restaurant.

La petrecere participau 96 de persoane. Având în vedere cele constatate, organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional conform Legii nr.55/2020 cu amendă în valoare de 6.000 de lei, totodată fiind identificați și sancționați și ceilalți participanți, iar evenimentul a fost întrerupt.

De asemenea, în incinta localului se difuzau opere muzicale fără consimțământul titularului drepturilor de autor, sens în care a fost aplicată o sancțiune contravențională conform Legii nr.8/1996 în valoare de 10.000 de lei.

“Întrucât unitatea de alimentație publică desfășura activități de preparare și servire a produselor alimentare în spații necorespunzătoare și neaprobate sanitar-veterinar fără respectarea  condițiilor de igienă, reprezentanții DSVSA Prahova au aplicat o sancțiune în conformitate cu H.G.  984/2005, în valoare de  2.000 de lei. 

Facem precizarea că evenimentele de tip nunți botezuri, mese festive sunt interzise. “

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/accident-rutier-mortal-2/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor