logo
RNTV Live

Petrecere de șmecheri: furci și topoare la purtător. Sindicatul Europol:”Așa vor arăta petrecerile!”/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Petrecere de șmecheri: furci și topoare la purtător. Sindicatul Europol:”Așa vor arăta petrecerile!”.

O petrecere organizată în Bucureșți, la care au participat mai mulți indivizi înarmați pană în dinți, trage un semnal de alamă în societatea noastră, mai ales că legea a dvenit mult mai permisivă. Petrecereli de șmecheri se vr putea transfoma oricand in baie de sange.

“Așa vor arăta de acum petrecerile în societatea românească!Furci, topoare, săbii, cazmale și bâte de baseball, sunt ingredientele ultimei petreceri date de „jmecherii” din București. Este vorba despre Petre Gemaru, încă un lider de interlopi.Din păcate, dacă ne veți întreba ce poate face poliția, vă spunem doar că ultima modificare a Codului penal a ușurat activitatea interlopilor care pot circula acum nestingheriți cu arme albe, de toate felurile în portbagaje și autoturismele de lux pe care le conduc, pentru că legiuitorul s-a gândit că sunt periculoase doar la adunări publice, manifestări cultural sportive, locuri de agrement/distracție sau mijloace de transport în comun. Mai mult, pedeapsa a fost înjumătățită de la 2 ani la 1 an”, arată sindicaliștii Europol.

Vezi și https://portal.republikanews.ro/%f0%9d%97%96%f0%9d%97%ae%cc%86…/

Vezi și https://portal.republikanews.ro/val-de-noi-imbolnaviri…/

Pentru mai multe știri, vizitați site-ul republikanews.ro

sursa Facebook

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor