logo
RNTV Live

Petre Roman vrea să fie senator de Prahova! Vezi cine mai candidează la Parlament din partea PNL

petre roman
rnews

Fostul premier Petre Roman, în vârstă de 70 de ani, care și-a recăpătat marți mandatul de deputat după un an și jumătate, ar urma să candideze din nou pentru un mandat de parlamentar, de data aceasta la Senat, susțin surse din partid. Potrivit acestora, Roman se va afla al doilea pe lista PNL Prahova. Lista pentru Senat a PNL Prahova ar urma să fie deschisă de către președintele filialei județene Iulian Dumitrescu, actualmente senator de Călărași.

Tot la Prahova, dar la Camera Deputaților, va candida și Roberta Anastase pentru un nou mandat. Conform acelorași surse din partid, numele Robertei Anastase va fi al treilea pe lista de candidați pentru Camera Deputaților la Prahova. Lista ar urma să fie deschisă de către deputatul George Ionescu. Pe locul al doilea pe lista pentru Camera Deputaților a PNL Prahova se va regăsi deputatul Paul Dumbrăvanu.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor