logo
RNTV Live

Peste prahovenii implicaţi în accidente uşoare s-a abătut un “blestem”. Se “scapă” de el după jumătate de an/ FOTO

Poliţiştii te aşteaptă astăzi la mall. Află totul despre riscurile rutiere
Mihai Constantinescu

Şoferii implicaţi în accidente uşoare cu victimă , pedepsiţi de sistem

Peste prahovenii implicaţi în accidente uşoare s-a abătut un “blestem”. Se “scapă” de el după jumătate de an. Accidentul rutier “se agravează” după producerea lui.

Oricine este implicat într-un accident rutier, respiră uşurat când acesta este soldat doar cu pagube materiale. Fierul se repară. Dar dacă cineva este rănit uşor în accident, fie şi o mică lovitură la nivelul capului, lucrurile se complică, iar soluţionarea dosarului până când cei implicaţi în evenimentul rutier pot repara maşinile poate dura şi o jumătate de an.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/vezi-cum-arata-prima-trecere-de-pietoni-3d-din-romania-asa-ceva-ar-trebui-sa-existe-si-in-prahova-foto/.

Este şi cazul a trei ploieşteni care în luna mai s-au ales cu maşinile zob pe strada Malu Roşu din Ploieşti.

Accidentul rutier care s-a agravat după producerea lui

13 mai a fost o zi cu adevărat ghinionistă pentru trei ploieşteni. Un taximetrist  a ieşit de pe o străduţă laterală direct în strada Malu Roşu, nu a acordat prioritate şi a izbit cu putere un alt autovehicul care circula regulamentar. Lovitura a fost atât de puternică încă maşina a fost proiectată într-un autoturism staţionat. Evenimentul rutier s-a soldat cu pagube materiale însemnate şi cu rănirea uşoară a conducătorului auto care circula regulamentar.

Şoferul rănit a hotărât să îşi retragă plângerea împotriva celui vinovat, urmând să fie soluţionat dosarul la Parchet şi aceştia să-şi repare autovehiculele.Soluţionare, cu începerea urmăririi penale sau nu a celui vinovat,  ar fi trebuit să vină prin Poştă.

După şase luni de la producerea accidentului nici una dintre cele trei persoane implicate nu au primit un răspuns, iar două dintre autohevicule, mai precis cele ale celor nevinovaţi, nu au putut fi folosite. Bineînţeles pentru că necesitau reparaţii. Fără soluţionarea dosarului NU SE POT ÎNCEPE REPARAŢIILE. 

La sfârşitul lunii octombrie, unul dintre cei trei şoferi a decis să facă un drum la Parchet pentru a vedea ce se întâmplă cu dosarul. A aflat cu stupoare că soluţionarea lui a fost realizată din luna iunie. Nu se ştie prin ce eroare Poşta nu a trimis soluţionarea şi către cei care o aşteptau cu nerăbdare pentru a-şi putea repara maşinile. Tot cu stupoare a aflat că nu poate primi pe loc soluţionarea ci că trebuie făcută o nouă cerere de eliberare care se realizează în termen de  O LUNĂ DE ZILE.

Accidente pe bandă rulantă

Pentru cei care nu se lovesc direct de o asemena problemă situaţia are un înţeles. Sunt atât de multe accidente încât nu se mai face faţă. Doar în primele 9 luni ale anului, în Prahova s-au produs 240 de accidente. 255 de oameni au fost răniți. Pentru 46 de victime ale accidentelor nu s-a mai putut face nimic. La acestea se adaugă şi o mulţime de tamponări.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor