logo
RNTV Live

Peste 90 de persoane conduse la DIICOT Ploiești. Caracatița drogurilor se extinde alarmant de repede/ VIDEO

Erika Stoica

Peste 90 de persoane conduse la DIICOT Ploiești. Caracatița drogurilor se extinde alarmant de repede

Astăzi, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploieşti, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti, efectuează 25 de percheziții domiciliare, în județele Prahova şi Giurgiu şi municipiul Bucureşti. Acestea sunt desfășurate într-o cauză privind săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc precum și efectuarea de operaţiuni, fără drept, cu substanțe susceptibile să producă efecte psihoactive.

Concret, mai multe persoane, având o sursă comună de aprovizionare, ar fi comercializat droguri de risc şi mare risc, precum şi substanţe cu efect psihoactiv, acestea fiind introduse în ţară prin intermediul unor firme de transport şi coletărie.

Peste 90 de persoane vor fi conduse la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism- Serviciul Teritorial Ploieşti, în vederea audierii.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor