logo
RNTV Live

Peste 50 de apeluri pentru intervenția salvamontiștilor în ultimele 24 de ore

salvamont
Tudor Teodora

În ultimele 24 de ore, salvamontiștii au fost chemați pentru a interveni de urgență prin peste 50 de apeluri, cele mai multe fiind în Prahova. Astfel, 53 de persoane au fost salvate, din care 21 predate către Serviciul de Ambulanță sau SMURD pentru a fi transportate la spital. 

”În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 52 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor”, au anunţat, duminică dimineaţă, reprezentanţii Salvamont România.

Astfel, au fost opt apeluri pentru Salvamont Prahova şi Salvamont Buşteni, şase apeluri pentru Salvamont Predeal, câte cinci pentru Salvamont Suceava şi Salvamont Borşa, patru apeluri pentru Salvamont Vatra Dornei, câte trei apeluri pentru Salvamont Bihor şi Salvamont Lupeni, câte două pentru Salvamont Harghita, Salvamont Bacău, Salvamont Gorj, Salvamont Prahova, Salvamont Municipiul Braşov, Salvamont Maramureş, Salvamont Mureş şi câte un apel pentru Salvamont Sinaia, Salvamont Covasna, Salvamont Sibiu şi Salvamont Neamţ.

”În cazul acestor intervenţii au fost salvate 53 de persoane, dintre acestea 21 fiind predate către Serviciul de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital. S-au mai primit 42 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană si despre domeniile schiabile”, a menţionat sursa citată.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor