logo
RNTV Live

Peste 200 de persoane din Cărbuneşti şi Predeal Sărari au beneficiat, în weekend, de servicii medicale gratuite. Programul continuă!

652x450_016704-analize
Mihai Constantinescu

este 200 de persoane din Cărbuneşti şi Predeal Sărari au beneficiat, în weekend, de servicii medicale gratuite. Programul continuă!

O sută de persoane din comuna Cărbuneşti au beneficiat în weekend de consultaţii gratuite în cadrul Caravanei de servicii medicale, un proiect al Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, finanţat dede o companie privatá.
Evaluările au fost făcute de către specialişti în cardiologie, medicină internă, oftalmologie, dermatologie şi imagistică medicală, în baza rezultatelor analizelor medicale.

Tot în acest weekend, Caravana s-a oprit şi în comuna Predeal Sărari pentru recoltarea de probe biologice, urmând ca sâmbătă, pe 29 octombrie, localnicii de aici să beneficieze şi de consultaţiile de specialitate.
La Şirna, Caravana de servicii medicale va ajunge în perioada 5-12 noiembrie.

Proiectul îşi propune sa vină în întâmpinarea populaţiei din mediul rural, defavorizată din punct de vedere financiar sau al accesului la servicii sanitare. În baza rezultatelor, oamenii vor primi recomandări pentru a urma un tratament în conformitate cu afecţiunea depistată sau vor fi direcţionaţi, acolo unde este cazul, către investigaţii de specialitate.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor