logo
RNTV Live

Peste 1000 de MIRI au fost căutați de ANAF. AMENZILE au curs în tot acest timp

anaf_furat_mireasa
rnews

Cele 1000 de scrisori trimise tinerilor căsătoriți au început să dea roade.

Doar 200 dintre mirii căutați de către ANAF au răspuns solicitărilor prin care au declarat ce furnizori de servicii au avut la nuntă.

Numărul a fost însă suficient pentru ca inspectorii ANAF să-i amendezie pe fotografii și cântăreții care au prestat servicii la nunți.

Potrivit capital.ro, prejudiciul se ridică la 10 milioane de lei.

Potrivit notificărilor trimise, mirii trebuie să dea informaţii legate de costurile nunţii, mai exact, despre cât este tariful cântăreţilor sau al fotografilor.

Mai mult, cine ignoră aceste scrisori, va încasa amenzi între două mii şi cinci mii de lei.

În urma informaţiilor primite, ANAF a trimis 47 de decizii de impunere pentru artişti.

Ce spunea Teodorovici?

“Asta cu nunţile, botezurile şi ce au început să facă ei acolo mi se pare o acţiune din asta de hăituială din partea ANAF-ului faţă de contribuabili. Tot tu greşeşti ca stat, ai mii de angajaţi în sistem şi nu eşti capabil să anticipezi astfel de situaţii şi acum vii după ani de zile să ce?

E o făcătură pe care FISC-ul încearcă să o facă încercând să dea vina pe altcineva decât pe Fisc pentru astfel de acţiune. Sau să spună, domnule, ne-am tezit acum şi cine face nunta este obligat să facă o declaraţie ca dacă ai alte persoane particulare care fac anumite servicii cu ocazia acelui eveniment, foarte bine.

Dar fă-o de acum încolo ca omul să ştie, nu să vii după cinci ani de zile să bagi frica în tinerii căsătoriţi. Până la final de an sau începtul anului viitor, cum am promis, lucrurile se vor schimba. O să fie şi mai puţini acolo ca să nu mai aibă timp de astfel de idei”, a conchis ministrul.

Sursa: capital.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor