logo
RNTV Live

Tot mai mult personal din unităţile medicale Covid şi suport Covid se pozitivează/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Tot mai mult personal din unităţile medicale Covid şi suport Covid se pozitivează!

Situaţia critică din ţara noastră, cu număr record de infectări, pune presiune pe spitale, dar ce este si mai grav, scoate din prima linie cadrele medicale. Tot mai mult personal din unităţile medicale Covid si suport Covid se pozitivează. Odată cu ei se pozitivează şi pacienţi din sectile non-Covid.

La Ploiesti, spre exemplu, la trei dintre spitalele care tratează cazurile pozitive, pe mai multe secţii, au fost depistate îmbolnăviri de ambele tabere. Acum managerii cu greu mai fac faţă situaţiei, pentru a nu claca în plină pandemie.

Trei spitale importante în lupta împotriva Coronavirusului numără persoane pozitive atât în rândul pacientilor din sectile non-Covid, cât şi din rândul cadrelor medicale.

“Sunt bolnavi pozitivi, sunt bolnavi care vin pozitivi, bolnavi care se pozitivează după două zile, la al doilea test. Noi testăm foarte mult acum, practic în spital nu mai intra nimeni netestat şi internările sunt doar urgenţe şi oncologice. Sunt într-adevăr şi un număr de bolnavi chirurgicali. Pentru ei practic fiecare etaj s-a împărţit în doua compartimente.
Si sectia de neurologie are astfel de cazuri înregistrate in ultimele 48 de ore”, a declarat Bogdan Nica, manager SJU Ploieşti

În toată ţara mai mulţi manageri de spitale, care se confruntă zilnic cu situaţia critică din unitatile medicale, cer lockdown şi măsuri restrictive, care sa limiteze îmbolnăvirile şi răspândirea galopantă a Coronavirusului.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/furnizarea-de-apa-calda-si…/

Vezi şi Vezi şi https://portal.republikanews.ro/planurile-pentru-vacanta-de-iarna/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor