Personaje noi în telenovela de mare succes “La vremuri noi, tot noi!”

Imaginea dezastrului prefigurat de declarația Georgianei Popa, poate cel mai hulit personaj din Ploiești în această zi, i-a găsit pe susținătorii Petrolului în stări complet haotice: cea mai mare parte dintre ei își strigau nedreptatea, Mircea Dridea, simbolul noului Petrolul, s-a prăbușit într-un scaun iar Cristi Vlad, președintele, a avut o ieșire vehementă în încercarea de a afla care sunt criteriile de evaluare ale unei echipe de fotbal care, de fapt, aparține dintotdeauna celor care au jucat, trăit și chiar murit pe stadionul “Ilie Oană”! O arenă construită pentru fotbal, pentru ei… Lângă Vlad, apărut meteoric, Vivi Răchită părea o stâncă! Nicidecum acel iubitor de Petrolul cum arăta, odată…

După aproape de 30 de minute în care atmosfera a atins cote greu de suportat, primarul Adrian Dobre, iniţiatorul proiectului de cesiune a mărcii, a mai propus un răgaz, de această dată mai lung – până mâine, la ora 12:00 – atunci când a convocat o altă şedinţă a Consiliului Local Ploieşti! În care, potrivit zicalei că noaptea ar fi un sfetnic bun, s-ar putea găsi o soluție pentru votarea proiectului! Fără a se mai da apă la moară celor care ar putea jura că edilul vrea să dea marca către un ONG, fără nicio licitație, exact ca pe vremea când primarul Volosevici îi punea Petrolul, pe tavă, “afaceristului” Dan Capră via… Vivi Răchită!

Rămâne de văzut câți dintre cei 18 consilieri prezenți astăzi în sala de ședințe vor mai ajunge și mâine, cvorumul fiind un element vital! Că doar este perioadă de vacanță, nu?

 

 

 

 

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here