logo
RNTV Live

Permis pentru camion cu remorcă. Una dintre calitățile cu care se laudă Ministrul Muncii

marius budai ministurl muncii
rnews

Marius Constantin Budăi (46 de ani) a fost propus de Liviu Dragnea pentru postul de ministru al Muncii. El a fost susținut de organizația PSD Botoșani, condusă de Doina Fedorovici, și este președintele Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaților.

Noul ministru al Muncii și-a terminat facultatea la 36 de ani, potrivit CV-ului personal, și are permis de conducere atât pentru autoturism, cât și pentru camion și camion cu remorcă.

El s-a remarcat în luna august, când a scris pe contul său de Facebook că unul dintre motivele presupusului ”atac enorm împotriva României” ar fi ”gestionarea și direcționarea bugetului UE către zone prestabilite (ÎN NICIUN CAZ ROMÂNIA)”. Scenariul conspiraționist propus de Budăi (46 de ani) în cinci pași mai presupune și ”instaurarea unui guvern de coloratură tehnocrat în perspectiva preluării Președinției Consiliului UE”, precum și ”sădirea în percepția mass-media internațională a unei țări neguvernabile”.

Continuarea aici:

https://www.g4media.ro/noul-ministru-al-muncii-a-facut-facultatea-la-36-de-ani-marius-budai-e-adeptul-teoriilor-conspiratiei.html

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor