logo
RNTV Live

Pericol în unități de cultură și centre comerciale din Prahova. Control riguros și la ATI din cadrul Spitalului Județean de Urgență Ploiești

controale ISU
Erika Stoica

Pericol în unități de cultură și centre comerciale din Prahova. Control riguros și la ATI din cadrul Spitalului Județean de Urgență Ploiești

În săptămâna 16 – 22 ianuarie 2023, Inspecţia de Prevenire din cadrul ISU Prahova a desfășurat 4 activități de informare, acţiuni de control și de îndrumare pe linia respectării măsurilor de apărare şi stingere a incendiilor la unități de cultură și centre comerciale.

Pe timpul desfășurării acestor acțiuni au fost depistate 3 încălcări ale normelor de apărare împotriva incendiilor şi protecţie civilă. Ca urmare a neregulilor constatate, personalul a aplicat o amendă în cuantum de 20.000 lei. Cu ocazia desfășurării controalelor, au fost organizate 3 exerciții la care au participat 38 de persoane.

În urma verificărilor derulate în teren, personalul specializat nu a identificat situații pentru care să fie necesară aplicarea măsurii complementare de oprire a funcționării la obiectivele verificate, din cauza încălcării grave a cerințelor de securitate.

Control riguros și la ATI din cadrul Spitalului Județean de Urgență Ploiești

De asemenea, echipajele de pompieri militari ale subunităților de intervenţie au efectuat 4 misiuni de recunoaştere în teren, la secția ATI din cadrul Spitalului Județean de Urgență Ploiești. Au fost verificate căile de acces, sursele de alimentare cu apă, reţelele de hidranţi şi alte aspecte de interes operativ.

Unitățile operative rămân mobilizate pentru asigurarea promptă a răspunsului în cazul producerii situațiilor de urgență și acordarea de prim ajutor persoanelor aflate în dificultate. 

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor