logo
RNTV Live

Pericol de explozie pe Centura de Est. Ocoliţi zona!Şoferul mort, gest voit?/ UPDATE/VIDEO

Mihai Constantinescu

Tragedie în această după -a maiză pe Centura de Este. O cisternă plină de kerosen s-a rsturnat peste un auoturism.

Din primele cercetări se pare că un conducător auto în vârstă de 31 de ani care se deplasa pe DN1A, în afara localității Berceni, pe sensul de mers Bucov către Bărcănești, din motive necunoscute la acest moment, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o cisternă încărcată cu combustibil, condusă de un bărbat în vârstă de 27 de ani.
În urma accidentului rutier, a rezultat decesul bărbatului în vârstă de 31 de ani, care se afla se afla la volanul autoturismului.

Bărbatul de 31 de ani era de căteva abătut. Avea certuri cu tatăl, care își îneca amarul in alcool, în urma pierderii sotiei, în urma cu trei luni. Femeia suferea de cancer. Voia sa plece în afara, la lucru, loc în care a stat pana acum 3 luni, când a revenit aici după pierderea mamei.

În seara asta trebuia să plece in Franța la munca pe tir

Conducătorul cisternei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Circulația blocată și deviată de la intersecția DN1A cu str. Strandului și de la sens giratoriu Liceu Tătărani.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor