logo
RNTV Live

Pericol de epidemie la Ploiești! Nu mai are cine să ridice cadavrele de animale de pe strazile orașului!

Dobre si Cainii
rnews

Trăim într-un oraș european, la doi pași de capitala țării. Plătim taxe și impozite, iar în schimb vrem să locuim civilizat. Vrem un oraș în care să nu fim agresați de insecte purtătoare de viruși periculoși, în care să nu ne fie teamă să ne ducem copilul în parc din cauza șobolanilor care colcăie peste tot. Vrem un oraș în care copii să fie în siguranță în școli, iar acestea să fie deratizate și dezinfectate pentru ca micuții să nu se îmbolnăvească. Nu avem nimic din toate astea, iar lucrurile pot fi îndreptate doar dacă cineva își asumă răspunderea. Iar acel cineva ar trebui să fie cel pe care ploieștenii l-au ales. L-au ales pentru că au vrut să o ducă mai bine, nu mai rău. L-au ales și au așteptat să fie respectați, nu înjosiți. Iată că din cauza lipsei de implicare a primarului Dobre, avem servicii blocate, plăți neonorate cu lunile, avem o administrație care nu mai funcționează, iar asta ne afectează pe toți! Blocarea contractului cu Coral, pentru că directoarea economică a primăriei nu vrea să plătească facturile restante către această firmă, aduce după sine și alte pericole. Lipsa deratizării a umplut orașul de șobolani , iar lipsa dezinsecției a făcut ca tot Ploieștiul să fie invadat de țânțari, căpușe și purici. Mai avem o problemă acum. Tot Coral efectua și serviciul de ridicare a cadavrelor de animale de pe străzi.

“Nu avem niciun fel de serviciu de Dezinsecție-Deratizare-Dezinfecție. Firma respectivă va merge în instanţă pentru recuperarea unei datorii de 1.057.000 de lei. Acesta este preţul sănătăţii ploieştenilor. A fost sistat, de asemenea, serviciul de ridicare a cadavrelor din acelaşi motiv. Gândiţi-vă ce influenţe au toate aceste lucruri asupra cetăţenilor Ploieştiului”, a declarat consilierul local Gabriel Minea.

“Teama de a rezolva problemele ploieştenilor va defini comportamentul lui Adrian Dobre în următorii patru ani. Ori eşti primar şi atunci îţi asumi responsabilitatea, ori ieşi şi spui: domnule, eu am vrut să mă fac altceva, dar am ajuns întâmplător aici. Aşteptăm, în continuare, ca Dobre însuşi sau cu ajutor de la partid prin telefon să înţeleagă ce are de făcut”, a adăugat George Botez, lider al grupului PSD din Consiliul Local Ploieşti.

Și dacă vi se pare că e o bagatelă să nu beneficieze orașul de un asemenea serviciu, vă înșelați. În numai trei luni, Coral a ridicat de pe străzi 6,5 TONE de cadavre de animale!

Dacă toate aceste leșuri de câini sau pisici care mor pe domeniul public, ar rămâne pe străzi, în scurt timp vom avea o epidemie la Ploiești. Iar pentru asta…..îi mulțumim primarului Adrian Dobre!

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor