logo
RNTV Live

Performanțe de top pentru sportivele CSM Ploiești la Campionatele Naționale de Gimnastică Ritmică

gimnaste
Erika Stoica

Sportivele secției de gimnastică ritmică a CSM Ploiești au avut o prestație remarcabilă în weekend la Campionatele Naționale rezervate Junioarelor II și III, desfășurate la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași” din Brașov, în parteneriat cu ACS Carla Ritmic Gim.

Echipa junioarelor II (12-13 ani) formată din Delia Stroe, Ingrid Gavril, Ștefania Puiu și Rebecca Ulvoczki a obținut medalia de bronz în competiția pe echipe, repetând succesul de anul trecut de la Constanța.

Delia Stroe s-a remarcat și la nivel individual, ocupând locul 6 în clasamentul general și calificându-se la Cupa României. Ea a fost aproape de podium și la proba de minge, clasându-se pe locul 4 cu 21.850 puncte. Ingrid Gavril a obținut, de asemenea, locul 4 la măciuci, cu 21.300 puncte.

În categoria Junioare II (13 ani), rezultatele au fost următoarele:

  • Delia Stroe: Locul 6, total 79.700 puncte
  • Ingrid Gavril: Locul 10, total 74.650 puncte

În categoria Junioare II (12 ani):

  • Ștefania Puiu: Locul 7, total 81.850 puncte

În categoria Junioare III (11 ani) și Junioare III (10 ani), Nectaria Stoica și Alessia Trandafir au concurat cu succes, aducând contribuții importante echipei CSM Ploiești.

Aceste rezultate reflectă dedicarea și talentul sportivelor din cadrul CSM Ploiești și confirmă poziția de frunte pe care secția de gimnastică ritmică o deține în competițiile naționale.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor