logo
RNTV Live

Performanță remarcabilă pentru sportiva Delia Roșu la Jocurile Mediteraneene

13571788502958298002
Erika Stoica

Delia Roșu, membră a echipei de handbal a CSM Ploiești, a reprezentat cu succes România la Jocurile Mediteraneene din acest an, desfășurate la Podgorica, Muntenegru. Deși echipa sa s-a clasat pe locul al 6-lea în competiție, Delia a impresionat cu prestația sa pe teren.

Într-un turneu intens, cu 9 echipe participante, fiecare jucând împotriva fiecăreia, Delia și echipa României au avut o evoluție fluctuantă. Cu 4 victorii, o remiză și 3 înfrângeri, România a terminat pe locul al 5-lea în grupa de calificare, după un start promițător urmat de o scădere în formă.

Delia a fost unul dintre pilonii echipei, contribuind cu 14 goluri în cele 8 meciuri din grupă. Din păcate, în meciul pentru locurile 5-6 împotriva Sloveniei, Delia a fost indisponibilă din cauza unei accidentări, iar echipa a fost învinsă cu scorul de 20-26.

Cu toate acestea, Delia Roșu a demonstrat înca o dată calitățile sale de jucătoare de excepție și dedicarea ei față de sport. Aceasta nu este prima ei participare la Jocurile Mediteraneene, având și o prestație notabilă la ediția precedentă, când echipa României a ocupat locul al 5-lea.

Delia Roșu continuă să fie un element de bază atât pentru echipa națională, cât și pentru echipele de junioare 1 și 2 ale CSM Ploiești, sub îndrumarea antrenorilor Geta Opincariu și Cristi Roșu. Performanța ei este o sursă de inspirație pentru tinerii sportivi și o mândrie pentru comunitatea sportivă din Ploiești.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor