logo
RNTV Live

Antrenorul Neven Hrupec părăsește România! La fel și Tatalovic, Dmitrovic și Bozovic!

neven-hrupec-csm-ploiesti
Cristian Anghelescu

După despărțirea de CSM Ploiești, antrenorul Neven Hrupec a decis să părăsească România, fără să ia în considerare propunerea echipei CSM Cetate Deva. Mai mult, nici Tatalovic, Dmitrovic, Bozovic și Tivadar nu vor juca pentru echipa din Ardeal, și ele fiind curtate după plecarea de laPloiești.

Antrenorul croat și cele patru jucătoare au fost prezenți în tribune la partida CSM Cetate Deva-HCM Râmnicu Vâlcea, disputată duminică, iar în ultimele două zile au purtat negocieri pentru a semna cu formația din Hunedoara. Nu s-a ajuns însă la o înțelegere, astfel că niciunul din cei cinci nu va merge la Deva. „Am fost la Deva în ultimele două zile, alături de Dragica Tatalovic, Ivana Bozovic, Marina Dmitrovic și Mihaela Tivadar, dar nu am ajuns la o înțelegere. Nu doar banii sunt importanți. Vom pleca acasă, avem nevoie de puțină liniște după perioada asta agitată.”, a declarat Neven Hrupec pentru handbalvolei.ro.

Neven Hrupec consideră o experiență frumoasă perioada petrecută la Ploiești, însă se declară dezamăgit de faptul că problemele financiare nu s-au putut rezolva, iar echipa a sfârșit prin a se retrage din campionat. „Faptul că am ajuns în România a fost o mare provocare pentru mine. Am un respect mare pentru handbalul feminin românesc, am avut satisfacții foarte mari la Ploiești. Am făcut ca o echipă care a evitat retrogradarea să se califice în cupele europene. În vară, am adus trei jucătoare de care aveam nevoie, Aneta Pîrvuț, Oana Apetrei și Carmen Gheorghe, dar apoi știți bine ce s-a întâmplat. Nu era posibil să lucrăm în acele condiții, eram neplătiți de cinci luni. Nu pot să înțeleg ce s-a întâmplat, sunt dezamăgit. Am rămas atâta timp la echipă neplătiți pentru că am avut promisiuni în fiecare săptămână că se vor rezolva problemele. Am depus memoriu la FRH, am fost declarat liber de contract, dar am vrut să duc misiunea la sfârșit, să plec de la Ploiești cu o victorie, de aceea am stat pe bancă în meciul din Cupa EHF.”, afirmă Neven Hrupec. Despre ultimul meci petrecut pe banca echipei din Ploiești, tehnicianul de 41 de ani spune: „Fetele au plâns la final. Pentru mine n-a fost atât de greu în ziua meciului, mai greu a fost cu o zi înainte, am fost distrus știind că voi pleca de la Ploiești. Dar cred că am plecat ca un învingător și sunt foarte mulțumit de acest lucru.”

Neven Hrupec nu exclude o revenire în Liga Națională, în ciuda problemelor întâmpinate la Ploiești în această vară. „Totul este posibil. Îmi place România, am aici foarte mulți prieteni.”, a concluzionat croatul.

sursa: handbalvolei.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor